Skip to content

Werkkleding

U hebt bij ons keuze uit enkele verschillende manieren om uw bedrijfskleding te personaliseren.

werkkleding_top
snickers_workwear3

Snickers Workwear

Werk?

demic_werkkleding1

Demic Workwear

Voordelige en kwalitatief goede bedrijfskleding:

Demic Workwear omvat een uitgebreid assortiment bedrijfskleding bestaande uit: Amerikaanse overalls, overalls, werkbroeken, werkjassen, en nog veel meer.  Onze collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of kleurcombinaties.

Kwaliteiten:

  • 65/35% polyester/katoen, 260 g/m2
  • 100% katoen, 300 g/m2
  • 100% katoen, 350 g/m2
  • 60/40% katoen/polyester, 280 g/m2
engel_werkkleding1

FE Engel

Vroeger bestond kleding overwegend uit 100% denim katoen.
Het moest lang meegaan en tegen zowat alles bestand zijn.
Het idee van sterke denim werkkleding was het uitgangspunt dat Carl J. Engel Senior in 1927 uit de USA mee naar huis nam en waarop hij de firma F. Engel baseerde.

De stof zelf heette Bull Denim en werd ingevoerd vanuit de fabriek Erwin Mills in de VS.
Sindsdien zijn de modellen verbeterd met een aantal mooie details en werd de werkkleding versterkt door polyester en katoen te combineren.

Er werden nieuwe kleuren gelanceerd en verscheidene vakgroepen kozen een kleur die nu traditioneel bij hun trotse ambacht hoort.
De werkkleding is nu niet alleen een instrument, maar ook een onderdeel van de professionele profilering van een bedrijf ten opzichte van de klant.
Engel is voortdurend bezig met de ontwikkeling van hun producten en de introductie van nieuwe, knappe kleurencombinaties.

FE Engel® maakt deel uit van het Deense bedrijf F. Engel K/S, een familiebedrijf dat in 1927 werd opgericht en op dit moment wordt beheerd door de vierde generatie.

Engel verlegt voortdurend zijn grenzen om de productkwaliteit, innovatie, creativiteit, flexibiliteit en zorg voor het milieu te maximaliseren.

mascot_werkkleding1

Mascot

MASCOT is een Deens bedrijf dat wereldwijd exporteert.
Met werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben ze één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

De Mascot-ambities zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van uiterst belang.  Zij streven bij alles wat ze doen naar ‘Best Practice’. Hun bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan onze klanten.  De belangrijkste onderdelen van hun strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan alle methodes, producten en leveranciers onderworpen worden.

Deze compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit is nauw verbonden met het strategisch besluit om NIET de goedkoopste, maar wel de BESTE werkkleding te produceren en op de markt te brengen. Werkkleding is geen product op zich, maar een volledige service naar klanten toe, waarin onder andere goede ondersteuning, een efficiënte logistiek en een hoge leveringsbetrouwbaarheid zijn opgenomen.  Het streven is bovendien dat mensen moeiteloos de juiste producten kunnen vinden en aanschaffen.  Hierdoor onderscheidt MASCOT zich van andere producenten.

planam_werkkleding1

Planam

Planam is een middelgrote onderneming en heeft met meer dan 20 jaar ervaring een gevestigde reputatie als toonaangevende leverancier van werkkleding en beschermende werkkleding.
En daar zijn goede redenen voor: de hoogwaardige kwaliteit en innovatieve producten garanderen u optimale veiligheid en draagcomfort.  De modieuze chic schept een goede verschijning en laat op de werkplek een goede indruk achter.
De betrouwbaarheid en de permanente beschikbaarheid van meer dan 2,5 miljoen artikelen garanderen een optimale service en leveringscapaciteit.   Het is daarom geen wonder, dat Planam tegenwoordig een leidende positie in de “Top Ten” van de branche inneemt en een uitstekende reputatie geniet.

tricorp_werkkleding1

Tricorp

TRICORP: ontwikkelt en  produceert eigen merken onder de naam Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate.  Werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is.  Daar waar vereist voldoet de kleding aan de aller-strengste normeringen.

SAMEN WERKEN,
 
is hun credo en dit komt terug in alle geledingen van bedrijfsvoering.  Samen werken met DEMIC, waarbij onderscheidend partnership en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Maar ook Samen werken daar waar de kleding uiteindelijk gedragen wordt.  Als specialist op het gebied van werkkleding biedt TRICORP dan ook het ‘One Stop Shop’ concept aan.  Hierdoor kunnen werknemers in de meest uiteenlopende branches van top tot teen gekleed worden.

Werkkleding voor werknemers in bouw en industrie, logistiek en groenvoorziening, beveiliging en dienstverlening en horeca, u vindt het allemaal in de collecties.  En hoe verschillend hun werkzaamheden ook zijn en daarmee de verwachtingen en eisen, wij stellen ze in staat tot Samen Werken!

DEALERS,
de collecties Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate zijn uitsluitend verkrijgbaar via enthousiaste dealers zoals DEMIC die zich onderscheiden door hun vakmanschap.  Met professionals bij wie goede service en deskundig advies, net als bij TRICORP, voorop staat.

snickers_werkkleding1

Snickers Workwear

Snickers Workwear is in 1975 opgericht in Stockholm, Zweden.
Tegenwoordig is Snickers Workwear onderdeel van Hultafors Group AB en vertegenwoordigd in meer dan 20 landen in Europa.
Hun focus is, er constant op gericht, de meest ultieme werkkleding voor professionele vakmensen te ontwikkelen.  Om huidige en toekomstige behoeften voor uiterst functionele werkkleding met het hoogste comfort en een lange levensduur te verkennen, werkt hun afdeling “productontwikkeling” nauw samen met vakmensen in heel Europa.  Dagelijks levert Snickers Workwear meer dan 1000 orders naar meer dan 7000 dealers in Europa.  De kleding wordt geproduceerd in het Verre Oosten en Letland en gedistribueerd  vanuit een centraal magazijn in Polen.
Als professional heeft u verstand van zaken. Maar het leveren van topprestaties heeft niet alleen te maken met vakmanschap.  Het gaat ook over de juiste kleding voor elk weertype, de taak die volbracht moet worden en gereedschap en materiaal binnen handbereik.

DEMIC en Snickers Workwear biedt hiervoor de ideale oplossing.

Designed and developed by OB73