Skip to content

Over

Demic Solutions

DEMIC biedt uw organisatie een totaalpakket aan bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en andere PBM ‘s.  Ons bedrijf staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en servicegerichte dienstverlening.
Wij zijn een zelfstandige onderneming met meer dan 20 jaar ervaring.  Deze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de specifieke wensen van onze klanten op een uitstekende wijze af te stemmen op de keuze voor de juiste producten.

Kleding kunt u overal kopen, maar onze dienstverlening gaat veel verder dan het leveren van kleding!
Daarom werkt DEMIC uitsluitend met vakbekwame medewerkers die met hun jarenlange ervaring op hun vakgebied graag voor u klaar staan.

Ons Verhaal

Demic_over1

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van bedrijfskleding niet tot uw dagelijkse activiteiten behoort en dat er weinig producten zijn die de complexiteit van onze producten evenaren.
Naast de vaak te volgen veiligheidsnormen, hebben onze producten eigenschappen die de drager een persoonlijke beleving geven.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pasvorm en de samenstelling van de stof.  De juiste keuze van bedrijfskleding maakt een belangrijk deel uit van de arbeidsvreugde van de drager en dus van uw medewerkers.
Onze kracht zit in het combineren van alle factoren die van belang zijn voor uw personeel en uw organisatie.

Deze website is samengesteld om u een indruk te geven van onze organisatie, maar ons assortiment is veel uitgebreider.  Wij zouden het op prijs stellen als u, na het bekijken van deze website, contact met ons zou opnemen om na te gaan wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn.

Demic_contact

Locatie

Demic Solutions

Binnengeleg 10
2310 Rijkevorsel

Telefoon: +32 472 29 92 73
E-mail: info@demicsolutions.be

Designed and developed by OB73