Skip to content

Werkschoenen

U hebt bij ons keuze uit enkele verschillende manieren om uw bedrijfskleding te personaliseren.

werkschoenen

Schoenen?

atlas_schoenen2

Atlas

Veiligheids- en beroepsschoenen zijn uw dagelijkse begeleiders in de arbeidswereld en moeten daarom een perfecte pasvorm, een aangenaam feel-good klimaat en vooral een hoog draagcomfort waarborgen.  DEMIC en Atlas willen u aanvullend met nieuwe ideeën en ontwerpen inspireren en vinden het hiermee hun taak om uw verwachtingen, van een goede veiligheidsschoen, duidelijk te overtreffen.  ATLAS® Schuhfabrik is dé specialist voor uw veiligheid – voor alle sectoren van de Industrie.

Emma

Emma schoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik.  Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort.  Emma inspecteert elke huid zeer grondig en gebruikt alleen de allerbeste delen.  Zelfs bij een minimale beschadiging wordt het leer niet meer gebruikt.  Hand-oog-coördinatie is misschien wel de belangrijkste vaardigheid bij de productie van hun schoenen.  Het handmatige naai- en stikwerk vereist een vaste hand.  Emma schoenen zijn meervoudig gestikt, zodat ze lang meegaan en al die tijd comfortabel blijven.  Emma experimenteert continu met nieuwe materialen en patronen om steeds weer hun producten te optimaliseren en te verbeteren.

emma_schoenen2
redbrick_schoenen2

Redbrick

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick.  Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen hebben veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief én trendy.  Ideaal voor op het werk én thuis.

Safety Jogger

Om werkzaamheden aan te vatten, heeft u een betrouwbare en duurzame uitrusting nodig.
En dat begint al bij de schoenen. De juiste werkschoenen kiezen, is van cruciaal belang voor het creëren van een veilige werksituatie.

Safety Jogger produceert verschillende types van werkschoenen, die telkens comfort en veiligheid combineren.
Hun veiligheidsschoenen dragen verschillende S-normen, waardoor u kan kiezen voor de werkschoen die precies past bij uw werkomgeving.
Voor de dames is er ook de speciale Lady Line: de werkschoen voor dames.

Alle werkschoenen van Safety Jogger zijn uitgerust met een ademende en voorgevormde inlegzool.
Het resultaat: meer ventilatie en meer comfort.
Voor extra sterke en lichte schoenen kan u ook kiezen voor anti perforatie SJ Flex binnenzool en composiet.
Deze innovatieve technologieën garanderen duurzaamheid en flexibiliteit op de werkvloer.

safetyjogger_schoenen2

Designed and developed by OB73