Skip to content

Personalisatie

U hebt bij ons keuze uit enkele verschillende manieren om uw bedrijfskleding te personaliseren.

personalisatie-banner-top

Info?

zeefdruk2

Zeefdruk

Het ontwerp wordt aangebracht op het gaas van een zeeafdrukraam. Op het gaas ligt een lichtgevoelige laag.
Een film, met wel en niet lichtdoorlatende delen, van het ontwerp wordt op het gaas geplaatst en het geheel wordt belicht door UV licht.
De onbelichte delen worden weggespoeld van het gaas, waardoor de inkt zijn doorgang kan vinden.  De drukinkt wordt door het gaas gedrukt en het artikel bevind zich direct onder het gaas, waardoor de bedrukking op het artikel terechtkomt.  Alleen vlakke oppervlaktes kunnen bedrukt worden met zeefdruk.  Op de meeste artikelen is het mogelijk om een of meerdere kleuren te drukken.  Met name textiel en nylon producten, zoals paraplu’s en tassen worden bedrukt door middel van zeefdruk.

Borduren

Is een techniek waarbij het logo op het artikel wordt geborduurd.
Borduren wordt gebruikt voor textiel, petten en tassen.
De prijs voor borduren hangt af van het aantal steken en de afmeting van het logo.  De te gebruiken kleur wordt bepaald door het gebruikte garen.
Een borduurkaart is nodig om de afbeelding te reproduceren op het artikel.
Volvlakken of gebruik van goud of zilverdraad zijn duurder in prijs.

borduren2
transfer2

Transfers

Het ontwerp wordt d.m.v. zeefdruk op een papieren beelddrager gedrukt welke door middel van een (heat)transferpers op het product wordt aangebracht.  Door middel van transfers is het ook mogelijk fijne details te drukken op grove textiel soorten.

Designed and developed by OB73